Clavernet vernieuwd

Het spookje is ook weer terug

Na vele jaren “pauze” heb ik de site eindelijk weer een frisse look gegeven.

Het begint allemaal met het nieuwe logo. Ik heb besloten om het vertrouwde spookje weer in het logo terug te brengen. Het symboliseert niet alleen de geschiedenis van Clavernet.nl, maar ook het speelse en unieke karakter van de website. Het voelt goed om deze herkenbare identiteit opnieuw te omarmen.

Een andere grote verandering die ik heb doorgevoerd, is de overstap van mijn eigen CMS, ClaverCMS, naar WordPress.

Deze beslissing was moeilijk maar nodig. Het. Er veranderde de laatste tijd zoveel dat ik bij iedere versie update dagenlang zit te programmeren om de code veilig te houden. Wellicht dat mijn eigen systeem daarom op termijn helaas een einddatum krijgt.
Met de ondersteuning voor WordPress en verbeterde interface is het voor mij goed om ook te specialiseren in dit systeem. Nieuwe websites die door mij gemaakt gaan worden zal ik naast mijn ClaverCMS op verzoek voortaan ook via WordPress gaan opzetten.

Wat je wellicht ook is opgevallen op de vernieuwde homepagina zijn de inspirerende quotes en uitspraken. Niet dat ik zo’n zijig persoon ben die uitspraken van een ander rondslinger, maar ik wordt natuurlijk ook ouder en ik kon me toch wel heel erg vinden in een aantal uitspraken en quotes. En natuurlijk hoop dat ik jullie een beetje inspireer.

Over dat ouder worden.. Ik woon alweer een jaartje of 27 in Rijnsburg, onderdeel van de gemeente Katwijk.
Omdat ik graag met mijn partner wandel in de omgeving komen we soms langs hele mooie plekjes. En ik vind het leuk om die plekjes in de schijnwerpers zetten. Daarom heb ik foto’s toegevoegd van deze locaties. Echte “Kattukers” kennen de meeste plaatsen op de foto’s wel, maar ik hoop dat ik toch af en toe nog mensen kan verassen. Het is mijn manier om te laten zien dat er zat mooie locaties in Katwijk en omgeving te zien zijn. Dus ik hoop dat deze beelden jullie uitnodigen om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA ImageChange Image