full screen background image
Login via Facebook Aanmelden facebook email linkedin
Privacy en AVG

Clavernet.nl, gevestigd in Rijnsburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.clavernet.nl

Rijnsburg

0610005000

Marc van Bekkum is de Functionaris Gegevensbescherming van Clavernet Hij is te bereiken via marc@clavernet.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Clavernet verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- IP-adres
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@clavernet.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Clavernet verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken om items te kunnen bekijken die alleen geschikt zijn vanaf een bepaalde leeftijdsgrens en het aanmaken van een eigen set favorieten.

Geautomatiseerde besluitvorming

Clavernet neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Clavernet bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de 1 jaar na de laatste inlog als bewaartermijn voor aangemaakte accounts. Account worden daarna door ons verwijderd. Deze gegevens kunnen niet worden hersteld als deze verwijderd zijn.

Delen van persoonsgegevens met derden

Clavernet verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Clavernet gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Clavernet en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@clavernet.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Clavernet wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Clavernet neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met de beheerder via info@clavernet.nl

Laatste nieuws op Nu.nl
DNA Jos B. zat volgens OM 'overal' op onderbroek Nicky
Britse bookmakers geven Theresa May grote overlevingskans
Scheidend PVV-Kamerlid voelde geen steun fractieleden
OM: 'Taghi en 'Rico de Chileen' lieten liquidaties uitvoeren'
ING-topman: 'Eigen loonsverhoging was grote inschattingsfout'
Utrecht mag start Ronde van Spanje in 2020 organiseren
Indiaas vliegtuig maakt noodlanding door rook in cabine
Klopjacht met zeker 600 Franse agenten op schutter Straatsburg
Onderzoek naar dodelijk ongeval stint in Oss duurt nog maanden
Ralph Tuijn moet begin roeitocht over Atlantische Oceaan uitstellen
Hulp nodig?

Voor onderstaande computer zaken kun je me bellen op 06-10005000

support.jpg

45 Euro ex BTW per uur. No cure, No Pay

Op zoek naar een website?

Op zoek naar een betaalbare website?

Wij bouwen betaalbare websites voor bedrijven en particulieren.

newlogo_onwhitesml_1.png

Uw website is dan goed vindbaar door Google en te openen op alle apparaten.

Informeer geheel vrijblijvend.

Contact en meer...
Over ons

Clavernet.nl is een initiatief van
Marc van Bekkum Design.
De website was oorspronkeijk
bedoeld als een startpagina.

Lees meer...

Andere sites
Online gebruikers
Nu hier : 3

Waarvan geregistreerd :